Vivi Linde intervjuar mig i podradio

Nu har det gått två år sedan jag avslutade det jobbuppdrag som troligen blev mitt sista.

I mitten av februari 2016 fattade jag beslut om att gå all-in med sikte att aldrig mer ägna mig åt något annat än det jag älskar, Mediumskap och andlighet. Visst har dessa två år varit ungefär som de senaste femton, då jag haft mitt mediumskap och författarskap så länge. Men att fokusera all energi till en sak, och rätt sak, har varit ett obeskrivligt lyft.

Nu gäller det att hålla koll på prioriteringarna, har en benägenhet att bli lite överentusiastisk och springa på alla bollarna samtidigt …

Vivi Linde och jag samtalar om det översinnliga i hennes podcast, du kan kostnadsfritt lyssna på den via länken.

Länk: http://media.blubrry.com/vivilinde/s/content.blubrry.com/vivilinde/Camilla_Efving-utanfo_r_kroppen_upplevelse.mp3

 

Försök tänka bort att jag säger ”precis” i varannan mening. Man vet inte att man har sådana tics förrän man hör sig själv. Kanske säger ”ish” i nästa podcast istället? Som en tonåring-ish. Som variation-ish. 😉

Min youtube kanal Camillas Universum ska du inte heller missa – prenumerera gärna! Minister Steven Upton är en av Elfving Institutes efterfrågade konsulter. Du förstår varför när du ser hans unika demonstration av healingmediumskap. Intuition och medicinsk klärvoajans.

Om du är lika nördig som jag kommer du att uppskatta att se lite proxy sitting  där Steven Upton arbetar med en av deltagarna (en proxy sitter, ungefär ombud, ställföreträdare) och en som inte är närvarande rent fysiskt, samtidigt i en av dessa videos.

Länk: https://www.youtube.com/channel/UCWVxMIIG9DLtyy8-B3yS1ow

I övrigt

  • Spirit art som side-kick på min transfigurations-seans! Att porträttera andevärldens manifestationer, sk. Spirit art, går bra ihop med demonstrerande transmediumskap. Kommer i höst!
  • Intervju med mig i nya numret av Inspire som utkommer den 29 mars!
  • Om du vill att jag kort ska skriva om något särskilt ämne inom esoterik och psi nästa fredag, så skriv det i kommentarsfältet.

Önskar dig en fantastisk helg!

Camilla

Speak Your Mind

*