Ett transmediums bekännelser

Under 1990-talet var jag ihop med sångaren i Atomic Swing – Niclas Frisk. Dessa år gav mig unik inblick i artistlivet och att vara ”kulturarbetare”. Det kanske inte sa mig så mycket då men senare, när jag gick från reklambranschen till att bli Medium, fick jag användning för en del influencing.

Igår stötte jag ihop med Niclas Frisk på gatan (båda spontant lediga, vad är oddsen för det?), så vi satte oss på ett fik och pratade gamla minnen.

På natten fick jag en stark förnimmelse av Jerry Williams, som Niclas varit producent och låtskrivare till. Det är möjligt att Jerry försökte förmedla sig under vår fika men jag var offline.
Jag är oftast det på fritiden, att hålla disciplinen är viktigt – bara jobba när vi jobbar. Inte annars.


Men drömmarna är ett säkert sätt för andevärlden att förmedla sig direkt till personer de vill nå och får man kontakt under sömn- och drömtillstånd så känner man verkligen att det är autentiskt. Ofta sker det bara under ett ögonblick av klarhet där man återser den avlidne och kanske får en snabb glimt av en förhärligad miljö.

En gång hade jag ett möte där med en avliden killkompis som räckte fram en oproportionerligt stor blomma till mig – en övermagisk blomma och samtidigt sa han orden ”Hallelujah”. Han hade varit ateist i sitt liv och detta var typiskt hans humor. Sedan försvann han lika fort som han kommit.

 

Glömde ta en selfie på mig och Niclas men bjuder på en gammal fotoautomat-bild – dåtidens selfie 😀

I övrigt – den 14 augusti håller jag experimentell seans i Stockholm – ett unikt tillfälle att se, känna och förnimma en högre verklighet – läs mer här http://elfvinginstitute.org/elfving-coursesworkshops/