The Wiltshire Expedition part 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Expedition Team: Christian, Anna and Camilla. Wiltshire and Somerset July, 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla in a fake crop ”The worm”, Boreham Woods, Wiltshire. Reported 5th July.

Fake Man Made Crop

I felt nothing. Nothing, niet, nada, null, zero. Anna, that also is a sensitive detector didn´t sense anything either. The impression ”no energy” stood very clear, so at least the idea of autosuggestion was ruled out, I never doubted one bit that I felt nothing.

We got the coordinates to all the magnificant crops in the area but unfortunately the weather was poor and our clothes already wet and muddy so we went back to the hotel.

Later we were informed that the first (and actually, only) circle we spotted was made by humans. So, it was like a blind fold-test and the self-suggestion theory therefore got debunked by the fake crop.

There are no accidents in the Universe and this unexpected coincidence has actually given the ground for another trip to Wiltshire. Possibly in a near future. Yeeehaw.

 

Fejkade Sädescirklar

Jag kände ingenting, absolut ingenting. Anna, som också är ett känsligt instrument vibbade heller ingenting. Avsaknaden av aktivitet var ytterst påtaglig och jag tvekade inte ett ögonblick på att jag inte kände ett uns energi. Vi fick koordinaterna till alla magnifika sädescirklar i området men vädret tillät dessvärre inte fler äventyr så vi åkte tillbaka till hotellet.

Senare fick vi veta att just den Sädescirkeln vi besökt var gjord av människor. Självsuggestion kan därför uteslutas, ingen av oss inbillade sig att det var något som hände i formationen. Möjligen var vi lite tveksamma på förhand då den inte såg ut att hålla samma estetiska perfektion som övriga samt att själva sädesstråna ska vara borstade och böjda på ett sätt som sägs vara omöjliga att falsifiera.

Oavsett, dessa omständigheter motiverar såklart en ny resa till samma område, förhoppningsvis inom en snar framtid.

 

 A real Crop Circle, The Flower of Life, July 2012

The Real Deal

The sharp precision and high level of artistry is central when it gets to the real crop circles. And by Real, I mean they have a preciseness, displays an ancient or intricate symbol, the axes are brushed in an advanced way and so on. However, I don´t find it prioritized to speculate of its origin. Not at the moment.

 

 

Outside the Barge Inn

The Barge Inn is the meetingspot for the geeks. At this place they are reporting all the Crops regardless of what they look like. At the moment there are unknown groups out there trying to imitate the Crop Circles and, very good, this will help us to diffentiate, and the diffrentiation consider both the crops itselves as well as the forces behind.

Den äkta varan

Den skarpa precisionen och höga nivån av konstnärlighet är central när det gäller riktiga sädesformationer. De tar ofta formen av äldre universella visdomssymboler eller intrikata geometriska mönster som inte ger en omedelbar koppling. Om man inte är Einstein typ.

The Barge Inn är den viktigaste mötesplatsen. Här hänger guldgrävarna och på väggen finns bilder på de senaste formationerna med dess koodinater. Flygplan sveper över området för att upptäcka nya cirklar och allt rapporteras oavsett om cirklarna är amatörmässiga eller imponerande. Det är grupper ute just nu som försöker göra cirklar för hand. Dels kan det röra sig om personer som försöker bevisa att det är ”enkelt att göra formationer” samt personer som försöker bevisa det motsatta, att det är omöjligt att göra detta för hand. Oavsett motiv är detta test det viktigaste för att särskilja och identifiera variabler.

På The Barge Inn träffar jag Sandy och Humphrey som i högsta grad delar mina särintressen.

 

 At the Barge Inn in Wiltshire where I met Humphrey Truswell, a Psychic Medium from Oxford and Sandy Sims, Author and famous Advertiser from Hawaii