Wiltshire Expedition 2013

Laserpekare med grön laser! Laserstrålen når rätt ut i rymden och ger riktig STAR WARS-feeling. Med denna utrustning blir man dessutom tagen på allvar på Crop-circle häng som Woodborough Garden Center, The Barge Inn m.m. Men man ska vara försiktig om man använder en laserpekare med lite krut i – det är inga leksaker.

Grön Laser gör att man känner sig som Luke Skywalker i Stjärnornas krig

 

Marlborough med anor från medeltiden är kanske den bästa staden att bo i och när man tröttnat på det kan Devises vara ett alternativ. Men den riktigt hängivne övernattar självfallet ute på fältet, i själva formationen. För detta krävs en utomhus vilstol som man sover i, regnjacka, stövlar och som sagt…laserpekare.

 

Här stöter jag ihop med Lucy Pringle (känd researcher) på The Barge Inn

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi går upp för Hackpen Hill. Nära trädet ligger en Crop Circle som uppkom i mitten av juli 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hackpen Hill gav storslagen utsikt över hela landskapet. Men tyvärr inga större sensationer. Mina förutfattade idéer om att känna energi i formationerna har jag lagt åt sidan. Det har hittills inte hänt.  Det enda som hände i Hackpen Hill var att jag fick en ordentlig migränattack på vägen hem.

I år provade däremot nya metoder – bl.a. att äta av själva kornen. Fast mot bakgrund av att jag inte har några direkta hälsoproblem så vet jag egentligen inte vad det ska visa. Men det bygger på ett innovativt och vetenskapligt tänk som verkar vara gemensamt för de som undersöker Crop Circles. Ingen vet och man testar allt möjligt. För tänk om…

Men tja, när den yttre resan inte ger önskad utdelning finns alltid den inre till hands. Eller som högt utvecklade Andar säger; you have to get in to get out. Så fick det bli i år.