Återföreningar via fysiskt mediumskap är ren kärlek

Seans där du själv kan se och känna Andevärlden!
Demonstration av Energibaserat Fysiskt mediumskap!


 Delar av hur kursdeltagarna upplevde seansen:

”Jag såg redan väldigt snart olika ansikten som lade sig över Camillas ansikte, Camillas eget ansikte försvann. Ljuset förändrades och pulserade. Camillas aura lyste oerhört starkt och det riktigt glödde 10 cm runtomkring henne, speciellt runt huvudet. Flera olika ansikten/personer var närvarande och trädde igen, bland annat en afrikansk kvinna med kort vågigt hår, lång hals och stolt och vacker.”

”Det som gjorde starkast intryck var att jag såg en oerhört vacker gammal kvinna. Det var min farmor men jag sade inget direkt…hon blev starkare i sitt utseende och jag kände riktigt i hela kroppen att det var riktat till mig och hur mina ögon tårades. Jag har inte sett henne sedan jag var liten. Älskar dig Farmor!”

”Energin såg ut som små ”ljushuvuden” eller klot…”

”Såg väldigt tydligt en vacker afrikansk kvinna med kort svart hår (lockig) lång hals och hyn blev mörk. Väldigt fin hy! Sen en äldre kvinna som visade sig vara någons farmor. Hon var vacker! Massor med ljus och auran växte och krympte. Man såg hur energierna kom och gick.”

”Fick en förnimmelse av pioner (blommor) då du under ett tillfälle var riktad mot mig, samtidigt som energi steg kolossalt…”

”Under seansen såg jag ett ljus runt ditt huvud hela tiden. Det var flera olika ansikten som kom igenom bl.a. kvinna med lite afrikanskt utseende…”

”Många olika överskuggningar, starkast var en afrikansk kvinna…samt kvinna med enorm aura, tankarna gick till Jungfru Maria. En annan stark upplevelse var starka ljusbollar som kom in från bägge sidorna, nytt för mig…”

”Såg olika entiteter som ljusbollar runt mediet, med tydliga ansikten ibland…såg en afrikansk högdragen prinsessa, frisyrändring och ansiktsförändring” 

”Skiftningar i ljus och färg i rummet och runt mediumet. Tydliga förändringar i kropps- och ansiktsform. Tryckförändring i rummet, snabba skiftningar i temperatur som en resa igenom olika känslolägen. Överväldigande, omfamnande, självklarhet, tydlighet”.

”Mkt starkt ljus runt och bakom huvud. Oskärpa. Många olika ansikten, omväxlande män och kvinnor. Edvard kom igenom samt några andra.”

”Vid alla skiftningar till en annan person ökade energin i rummet och vid flera tillfällen såg jag inte dig, Camilla. Vid en period kändes energin hög och jag såg massor av ansikten, som om de bläddrades fram. Då sa Andevärlden genom dig, Camilla, att de befinner sig på en annan nivå, inte andra sidan. Jag upplevde det som sant.”

”Jag såg först ett ansikte med afrikanskt utseende, en kvinna, ståtlig.

Starkt gulaktigt ljus bakom. Bilden/hologramet är som i svart/vitt. En rad ansikten passerar revy. Av och till starkare ljus. Roligt att få träffa Edward. Han verkar vara en rolig person.”

___________________________________________________

Är du intresserad av Energibaserat Fysiskt mediumskap?

Mejla camilla@elfvinginstitute.org så får du ett kostnadsfritt nyhetsbrev om nya datum för demonstrationer, kurser et.c.

Du är också välkommen att vara med!

2013-07-02 13.45.04