Möte med en annan dimension 29 nov, 2014

IMG_0020 - version 2

Rapport från seans den 26 november i Stockholm

”Stark känsla av värme och helande. Stora auror som rör sig bakom, framför och på sidorna om Camilla. Mina tårar rinner!Stark förnimmelse av närvaro av flera andeväsen Androgyna. Jag såg Camillas ansikte bli skuggat vid flera tillfällen, en man framträder med lång smal näsa, fräknig. Känslan av ett pulserande. Jag såg också en manlig gestalt, som en kines med en liten hatt på huvudet och smal mustasch, några gånger dök han upp. Jag såg ett ljust vitt ansikte med ögonhålor och liten mun som en smal mask som låg över Camilla, då upplevde jag en stark värme i kroppen. Tack så mycket Camilla och Edward ”

”Jag känner en högtidlig närvaro. Rummet blir ljusgult och ser ljus och gult runt dig Camilla. Min kropp ’försvinner’ lite. Ibland höjs/förstärks energin i rummet eller den blir mer intensiv och då mer ljus/gul. Flera ansikten/personligheter ville synas. En äldre man med ’grovt’ ansikte, kraftfullt yttre med stora ögon och stor näsa. Även en man med skägg såg jag. Många kvinnor, vackra kvinnor med finare drag. Såg flera olika personligheter och som det som, ifrån olika kulturer. Indian, asiat, europé. ”

”Såg auran ibland tydlig, ibland mindre. Mycket gulgrön färg. Blev större på baksidan, en bild byggdes fram som en Jesusfigur i långt hår och skägg.
En yngling med mörkt slätkammat hår. En äldre kvinna med dubbelhakor. Ett litet pojkansikte på högra kinden (Camillas kind.) Det kom även en döskalle med stora ögonhålor och insjunkna kinder. En vacker kvinna liknande Grace Kelly.”

”Jag såg ljusa energier runt din kropp, det var ett rörligt ljus som flyttade på sig hela tiden. En snabb ljusglimt av violett i auran. Energin kändes glad och rolig. Edvard upplevde jag mycket skojfrisk. Han gjorde så roliga grimaser med ansiktet. Jag har energipåslag i kronchakrat, härligt. Det känns mycket kärleksfullt. Tack. ”

”Jag såg till och från mycket stark aura. Ju starkare auran blev desto mörkare blev det i rummet, och när auran blev svagare blev det ljusare igen. Såg fantastiska skiftningar i ditt ansikte, allt från äldre man till ung man. Vuxen kvinna till ung flicka. En man som återkom ett par gånger var i medelåldern med lite skägg runt munnen. Detta var min första gång och jag är mycket glad att jag kunde följa med. Tack Camilla.”

”Jag såg ett starkt gult sken runtom Camilla och vita ljusfolk på kö bakom henne och uppåt mot höger. Ansiktet ändrades men kom ofta tillbaka till en yngre man med skäggstubb. För ett ögonblick liknade ansiktet en gudinna från faraos tid. Tack”

”Jätteintressant, jag såg ljus energi runt dig som om du flyttades bakåt. Svårt att se skiftningar i ansiktet men jag överanalyserar allt och vet inte vad jag ska titta efter. Så glad att jag fick se den ljusenergin i alla fall och skillnaden när Edward kom igenom, det var solklart. ”

”Redan när du satte dig såg jag en aura på din högra sida. Den förstärktes hela tiden, blev större var smalare men mycket stark. Den flyttades från höger sida till vänster, ibland som en ljusstark ring ovanpå huvudet. Jag såg inga ansikten men att se aura var en stor framgång för mig. Själv var jag mycket varm, särskilt kändes det som varma ’bollar’ i händerna. Jag ville kisa hela tiden, blev lite tårögd, kom på mig att jag satt och gungade lite. ”

”Ung kvinnna bakåtkammat hår. Klara ekorrögon. Visade sig på höger sida då och då. Ung kille i profil, asiat. Påverkades själv i ögonen. Fick ingen skärpa på hela tiden. Mina ögon värker.
Ljusa kraftiga ljussken från taket ner mot Camilla. När Edward pratade så ägde han scenen. Han var ett högre ljus än någon annan. De andra fick ta ett steg tillbaka”

”jag såg riktigt starkt pulserande ljus kring Camilla, ljuset skiftade i både styrka och placeringen (på olika sidor av kroppen, framför ansiktet, bakom huvudet m.m.).

Såsmåningom börjar jag urskilja ansikten som visar sig genom Camillas ansikte. Många ansikten var väldigt unga människor, både kvinnor och män. En ung kille med asiatiska ansiktsdrag kom tillbaka flera gånger. Under seansen kom Edward, Camillas andliga guide, igenom och talade via henne. I de stunderna kunde jag inte se energin kring Camilla. Det starka ljuset som var runtomkring försvann helt och Camillas ansikte ändrades på ett vanligt, fysiskt sätt, men jag kunde inte iaktta ektoplasmiska förändringar nu längre… (när Edward kom igenom).

”Camillas aura kom fram nästan på en gång. Fosforescerande stark men väldigt nära kroppen. Auran växte och jag uppfattade mycket rörelse i auran på höger sida – ungefär som om något byggdes upp i den. Ansikten överskuggade Camillas ansikte. Det längsta jag såg var en ung vacker kvinnas ansikte som sedan omvandlades till en man med skägg.

Energin i rummet ökade och minskade. När Edvard kom in i rummet förändrades energin, kändes som den sjönk. Men auran ökade. Tack Camilla som alltid en fantastisk upplevelse. ”

”Jag upplevde när energin höjdes, förändrades i rummet. Upplevde detta fysiskt i mig. Såg sen hur auran runt Camilla gick på och av och blev sen klarare och kraftfullare. Såg ljuset runt ansiktet, vid hårfästet som en rund båge. Såg energin som förändrades i ansiktet, framför ansiktet. Ljusare oval form, kunde dock ej så klart urskilja olika ansikten. ”

”Såg auran till och från, olika styrka och storlek. Såg ansikten bl.a. en man som var lik min pappa som ung (men pappa lever fortfarande) och en vacker ung kvinna med klassiska drag. Ibland ändrades energin i rummet och blev helt annorlunda (sval mot varm). Ljusfenomen i ansiktet som en egen aura runt ansikten. Auran såg jag dels nära kroppen (gul) och sen såg jag en annan mycket större aura bakom i lila som rörde sig mer. ”

”Stark energi runt Camilla. Såg andar som kom och gick i olika färger, såg ansiktsförändringar, men jag såg inte så stora ansiktsförändringar som när man har infrarött ljus i mörkt rum. Väldigt intressant att se och känna Andevärldens energier. ”

IMG_0023_2