Vi såg Andevärlden manifesteras

 Seans under Transmediumkurs

 2015-02-22 10.11.15

Några intryck från deltagare den 21/2-2015

”Förändringar av energier i rummet i olika omgångar. Ljus bakom, bredvid och en bit bort från sidorna från mediet. Förändring i ansiktet visande olika personer, – män, kvinnor och stellära entiteter.

Elisabeth Edborg, Spiritualistiskt medium, ordförande i föreningen Öppna Spiritualister

images-1

 

 

 

I bild: Elisabeth Edborg

 

”…. men helt plötsligt blev det så mycket energier att jag höll på att trilla av stolen…då såg jag ansiktena, Faster Vic och Farmors, dom växlade om varandra.. Sen all kärlek jag fick…

Annika Heppener

”Auran och eterkroppen började tidigt att synas, i både lila, ljusblå, ljusgrön, gul mm. Många ansiktsskifningar, både man, kvinna och ungdom. Flera gånger pulserade ett ungt kvinnoansikte och ett mansansikte. Den ena var en bild av Anne Frank, Den andra var Dag Hammarskjöld. Båda var tydliga.”,

Lars Rydström, Spiritualistiskt medium, Seven Heaven, Öland.

”Överskuggningar som går i varandra, i flera skikt”

Stellan Persson, medium, Stockholm

”Först såg jag inget, bad om att få se. Då blev det stark energi, olika färger, stark lila dimma, starkt ljus bakom, massa olika ansikten, tror mig se min mor men avfärdar det först. stark kärlek, min mor kommer tillbaka ett par gånger, jag tyckte det var min mamma. Mot slutet, Änglavingar. TACK”.

Karin Åsblom

”jag såg ett fluktuerande ljus runt och bakom Camilla Elfving, tidvis väldigt starkt nästan smärtsamt. Olika ansikten byggdes upp framför hennes ansikte t.ex. en svart kvinna, en aristokratisk man med hög hatt och käpp, en högburen kvinna, stolt överklass. Såg även en dimma framför mediet, den blev tjock så att mediet försvann, gick ej att titta på mediet alls då.”

Camilla Hosenfeld, reconnective healer, medium, kursledare.

”Ljusvarelser bakom och runt henne, skiftningar och förändringar i ansiktet, från gammal kvinna till ung kille. Den jag såg starkast var en ung tjej med rakat huvud (från kriget, 1940-tal) Hon dök upp hela tiden, av och till. En annan kvinna jag såg mycket tydligt var en vacker, stolt, vänligt fruntimmer. Tack Camilla och ditt team. ”

Eva på Frösön

——————————————————————

Vill du vara deltagare på en experimentell afton?  
Hör av dig till camilla@elfvinginstitute.org