Camilla Elfvings senaste böcker


 

Själens superkrafter

Camilla Elfving - Själens SuperkrafterKan alla utveckla medialitet? Kan alla utveckla healing-förmåga? Kan alla lämna kroppen och se andra verkligheter? Svaret är tveklöst ja.

Denna uppfattningen är dominerande bland spiritualister och erfarna medier, men det finns även studier som backar upp att medial och psykisk förmåga går att träna upp.

Själens superkrafter är boken för dig som vill veta hur du själv kan öppna upp för starkare andliga krafter.

Bokenär skriven utifrån ett helhetstänk kring hur man når psykiska och mediala färdigheter som bidrar till insikt och existentiell hälsa. Allt hänger samman.

Själens dolda förmögenheter, våra mediala sinnen och den andliga tillgången finns inom oss, alltid, och du själv bestämmer när det är dags att lyfta fram detta ur gömmorna.

I Själens superkrafter berättar Camilla Elfving om vägen till att bli ett framgångsrikt medium. Under tjugo års tid levde hon med förmågan att lämna kroppen och besöka andliga världar.

Camilla berättar hur medial och andlig utveckling går till och hur den andliga och spirituella branschen ser ut. I den här boken lär du dig åtskilligt om hur du blir andligt och medialt utvecklad på ett bestående sätt. Boken innehåller även ett antal intervjuer med människor som är kunniga på dessa områden

Beställ boken på Bokus


 

Medium: ditt liv med andevärlden en handbok

Camilla Elfving från Stockholm är ett andligt medium och författare till flera böcker om det paranormala. I den här boken presenterar Camilla en fantastisk livsväg – att leva och verka som medium och andlig lärare. Camilla tar med läsaren in i den internationella mediumvärlden.

Boken innehåller exklusiva intervjuer med forskare på mediumskap och healing samt kända, verksamma medier med över 30 års erfarenhet av mediumskap.

Boken Medium består även av en handboksdel som ger en orientering i ämnet och möjlighet att på egen hand träna upp den mediala förmågan genom övningar.

Övningarna är tidlösa och passar både nybörjare och personer med erfarenhet.

Mediumskap är universellt och inkluderande med främsta motiv att hjälpa människor till insikt om att:

  • Vi överlever döden
  • Varje människa har eget ansvar för sina handlingar
  • Våra handlingar på jorden räknas
  • Vi är sammanlänkade

Beställ boken på Bokus