Axe från Crop circles – djärv Meditationsteknik?

Detta är inget mindre än ett äkta strå från en Crop Circle (Waylands Smithy i Oxfordshire från 2011, se fler bilder på cropcircleconnector.com).  Att pröva nya vägar och innovationer har alltid varit min grej och att meditera med denna Axe som ett attraherande föremål/Beacon* hör till sådant som gör livet mer spännande och dynamiskt.

Eller? Händer det något? Well, den som provar får själv se. Och prova lite nya tools kommer iallafall mina Själsresenärer (kursen Själsresa) få göra i september. Vill du boka dig så snabba på, platserna är på väg att ta slut.

Inom kort åker jag och ett par kompisar till Wiltshire och jagar croppisar och spanar in Stonehenge närmare. Du får självklart följa resan genom denna blogg.

* Beacon. Att ta hjälp av ett föremål i meditation, t.e.x en kristall eller liknande, för att studera om det psykometriskt, på mental väg, kan föra en till en plats.