Den slutna kretsen: En sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden.

120946-denslutakrframsid__13170

 

”Den här boken har den ovanliga kombinationen av att vara lättläst, spännande och samtidigt beröra ett kontroversiellt men häpnadsväckande ämne. Camilla Elfvings erfarenheter är mycket sällsynta även bland spirituellt intresserade människor.

Men boken är inte enbart unik för att hon fått vara delaktig i ett världsunikt sällskap, hon har dessutom en förmåga att gå rakt på det viktiga utan att fylla ut med andlig undervisning i annars så många gånger, kontrastlösa färger.

Hennes lust att ärligt och nyfiket söka svar istället för tro gör att jag med lätthet kan säga:

Bara läs den, ha inga fördomar, du kommer att bli förvånad och hänförd”.

Mats Sederholm  Författare, samhällsanalytiker och skribent 

http://www.klarsikt.humancreations.se/

Den slutna kretsen är ett dramatiskt reportage som bygger på verkliga händelser. Här undersöker Camilla Elfving ett av våra mest dolda paranormala fenomen – den fysiska manifestationen.

Köp boken på Vattumannen

Endast ett par personer i världen är Röst- och Materialisationsmedium. De uppges kunna framkalla objektiva paranormala fenomen och få andar att tillfälligt förmedla sig i fysisk form. David Thompson heter ett av dessa sällsynta medium. Under två veckor i Australien är Camilla gäst hos David Thompson i hans slutna sällskap Silvercord-cirkeln. Camilla Elfving är den första personen utanför landets gränser som får närvara vid demonstrationer av det unika fysiska mediumskapet och i det här reportaget redogör hon för vad som hände.

Den slutna kretsen är ett nervkittlande dokument om hopp och tvivel, om kritiskt tänkande och upplevelsebaserad tro. Ska du läsa en bok det här året så välj den här. Du kommer inte att bli besviken.

Ur den amerikanska deckarförfattaren Michael Prescotts blogg, juni 2007

”Under en medial demonstration mottog Camilla Elfving, en svensk författare som skriver om paranormala fenomen, en handskriven lapp vilken anses ha kommit från hennes avlidna bror. Lappen var skriven på svenska. Lappen i sig, är inte tillräckligt signifikant; David Thompson kan ha förberett denna i förväg. Vad som däremot är intressant är att Camillas förnamn var skrivet på ett distinkt sätt, med de första tre bokstäverna versalt medan resten stod med gemener: CAMilla. Uppenbarligen är detta ett sätt som hennes bror alltid skrev hennes namn. Tillfällighet? Eller bevis för äkta paranormal aktivitet? Det kan jag faktiskt inte uttala mig om.”