Om Camilla Elfving

Camilla Elfving Camilla Elfving är Spiritualistiskt medium och författare.

Camilla fick uppleva en esoterisk initiatorisk invigning i sina tonår med mängder av utomkroppsliga resor och kontakt med högre medvetanden.

Camilla utövar alla former av mediumskapet – mentalt mediumskap, transmediumskap och en del former av fysiskt mediumskap. Hon har lång skolning bakom sig och har sedan början av 2000-talet deltagit i mängder av kurser och utbildningar både i Sverige och på The Arthur Findlay College i England. Camilla är diplomerat mentalt medium.

Camilla Elfvings böcker om det paranormala är omtalade som spännande och välskrivna. Böckerna Upptäck ditt andra sinne och Resan inåt handlar om Själsresor och Den slutna kretsen, handlar om Fysiskt mediumskap.

Boken, Medium, handlar om dess kultur, historia, filosofi och vetenskaplig forskning. Boken Medium är också en handbok, övningsbok för läsare som själva vill träna sin mediala förmåga.

Camillas femte bok heter Själens superkrafter. Det är en handbok för medialitet, healing och själsresor. Den utkom i mars 2022.

Camilla är utbildad inom reklam och marknadsföring och arbetade tidigare som projektledare hos ledande kommunikationskonsulter.

Camilla är sedan många år medlem i Sällskapet för Parapsykologisk forskning.

Camilla har tillsammans med MariaTherese Bohman Agerhill tagit initiativet att starta Mediumförbundet. Den 5 oktober 2021 öppnade Mediumförbundet för medlemmar.

Ibland skriver hon för andliga tidningar och ibland blir hon själv intervjuad.

Debatt i Expressen!

IMG_0644

Reportage från mars 2016 i tidningen Nära om Camillas transmediumskap – går att köpa i Näras webbshop – nr 3, 2016.chttp://www.tidningennara.se/Undermeny/Kop-gamla-nummer/

2013-10-21 19.17.16

Tidningen Hänt Extra – Camillas Magiskola

Tidningen Ascala Magazine

C

SCwebbmindre

Andlig kryssning 2009

IMG_06751-1024x764

Camilla höll Out-of-body workshop på Nomind-festivalen, Ängsbacka 2012 som hade omkring 800-1.000 besökare.  Monroeinstitutet i Virginia USA, sponsrade Camilla Elfvings deltagande på Nomind med sin ljudteknologi SAM och Hemi-Sync. Se bild.

IMG_0651-292x300

Produkter från Monroeinstitutet som Carol Sabick de la Herran skickat till Camilla Elfving


imagesimages-1

120946-den-slutna-kretsen-framsida_01