Var med i undersökningen Det Högre i tillvaron

Webbenkät om det Högre i tillvaron

Trots att vårt svenska samhälle påstås vara sekulariserat är intresset för andlighet och existentiella frågor stort. Men intresset verkar ligga på en dold nivå hos den stora massan.

På Almedalsveckan genomfördes ett seminarium på temat Hur sekulariserat är Sverige? där man diskuterade den ”utbredda privatreligiositeten”, den som människor tycks smyga med http://varldenidag.se/ledare/2012/07/06/Kan-ett-samhalle-vara-sekulart/

Att vi människor är mycket intresserade av olika typer av introspektion dvs. undersökning av det egna Själslivet är något jag känt till länge, det är därför jag skriver böcker om detta trots att min käre far tycker att jag hellre skulle skriva kriminalromaner. Men jag varken vill eller kan göra något annat. Verkligheten slår fiktionen tusenfalt och detta ämne upphör aldrig att fascinera mig. En känsla jag uppenbarligen delar med många.

Vi känner inte till hela vår inneboende potential, vi vet inte allt om våra dolda själsförmögenheter. Faktum är att en del inte tycks veta något överhuvudtaget om detta, vilket ger en enormt spännande dimension till livet. Man kan förhålla sig till detta med rädsla eller med nyfikenhet. Då jag håller kurser inom Personlig och Andlig utveckling vet jag att introspektiva övningar ger förbluffande aha-upplevelser där man kommer i kontakt med det som ligger dolt på djupet.

Min kommande bok handlar om detta. Det inre äventyret, om människors relation till det Högre i verkligheten. Om människors upptäckter om sig själva, vilka värden som finns med det ”privata utforskandet av själslivet” liksom de bästa övningarna och tipsen för hur man får en mer Gudomlig tillvaro.

Vill du delta i en undersökning om det Högre i tillvaron? Fyll i webbenkäten som du hittar på http://elfvinginstitute.org/elfving-research-vibration-science/

En del av materialet, statistik och berättelser, kommer att publiceras i bokform.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hittills har en del svarat att det största som hänt dem, som en Gudomlig kraft och Högre tillstånd, var när de fick barn. Så svaren på denna undersökning behöver inte nödvändigtvis inbegripa något vi tolkar som övernaturligt.