Avancerat mediumskap i ljus 4 sept i GTB

Föredrag på Förbundet Två Världar, Storgatan 3, Göteborg

Onsdagen den 4 september kl. 19.00 – 21.00

Två Världar är ett spiritualistiskt förbund som bildades år 1951. Samma tidsperiod som Stockholms Spiritualistiska Förening hade sina glansdagar. Med jättemånga medlemmar och medier som Agnes Röklander, Ernst Broberg och Olle Jönsson, varav flertalet jobbade med trans- och fysiskt mediumskap, utgjorde spiritualisternas verksamhet något kontroversiellt. Det var inte ovanligt att seanserna stormades av polis som begärde att verksamheten omedelbart skulle upphöra, trots pågående seans.

Idag har vi inte en fullt lika ansträngd situation. Med TV-program och tidningar om Andevärlden, med amerikanska medier som jobbar med både polis och underrättelsetjänst har mediumskap blivit något rumsrent, på de flesta håll iallfall.

 

Här är jag i sällskap med det högt ansedda mediet David Thompson. Läs gärna min bok Den slutna kretsen som handlar om Davids magnifika mediumskap.


Det sägs att det tunna skiktet mellan världarna är tunnare än någonsin och att vi gått in i en tid där vi kan förvänta oss större saker än någon tidigare generation har fått uppleva.  Egentligen inte konstigare än att vi är den första generationen som upplever internet.

Den här kvällen på Förbundet Två Världar berättar jag om mitt fysiska mediumskap som tagit över tio år att avancera till den nivå det håller idag.

Jag berättar om vilka värden det finns med den här inriktningen, bl.a. att det sker i dagsbelysning och ger ett omedelbart in-your-face evidence. Ingen part behöver oroa sig över att det är cold reading – eller charader. Eller en lösnäsa.

På det här föredraget får du reda på varför, hur, vem, vad och till vilken nytta.

MISSA INTE ETT UNIKT FÖREDRAG OCH FRÅGESTUND

FYSISKT MEDIUMSKAP I LJUS, SIGNERAT CAMILLA ELFVING