Vi upplevde Andevärlden på ett nytt unikt sätt

Deltagarnas beskrivningar från En andlig kväll den 13 augusti med demonstration av energibaserat trans- och fysiskt mediumskap

Aura, Gloria, Halo

”Energin var stark redan från början, redan vid entrén. Definitivt. Vid öppningen av Cirkeln syntes Auran väldigt starkt, ljusgul, runt Camilla men även runt dem framför mig. ”

”Enormt energipåslag redan när jag kom in. När vi kom in i rummet och satte igång fick jag genast jobba hårt på att inte gå i trans själv. Jag såg mycket ljus redan från början”.

”Mycket ljus runt kroppen som rör sig, även från kron- och pannchakrat, som spiraler. Lite ljust grönt/blått runt auran”.

”Starkt ljus runt huvud och kropp. Pulserande kroppskonturer”.

”Ljus som skiftar från höger/vänster” ”ljus som växlar i styrka och går över i ljusgrönt”.

”Ljus som växte bakom i olika lager. Ljuspelare.”

”Jag såg mycket ljus som blev starkare ibland”

”Mycket starkt ljus bakom, ovan och runt
hela kroppen”

”Energi och ljus framför ansiktet. Jättestarka energier hela tiden”.

”Mycket ljus runt kroppen, ansiktet och pannan. Ljus och gult sken runt Camilla. Energin gick upp och ner, fram och tillbaka. ”

”Kraftigare ljus i auran, ljuskroppar med olika ansikten syntes bakom, bredvid och även ljusenergi framför. Mörkare moln på högra sidan. Såg även blått, skimrande ljus av Andliga vägledare på vänstra sidan. Energiförändring syntes. Bakom stod Själar.”

Transfiguration och Återföreningar

”Det var verkligen en annorlunda upplevelse att se andevärden manifesteras fysiskt framför ögonen 🙂 Otroligt häftigt – jag har aldrig tidigare upplevt något liknande. Har aldrig sett människor från andevärlden manifesteras, bara mina avlidna katter :-)”

”Många olika skepnader, manliga och kvinnliga, de förändrades snabbt. Ibland såg jag inte mycket alls, ibland var det ett starkt flöde i ljusgulfärg Många olika personer framträdde men jag lyckades inte hålla kvar och se ordentligt. Upplevde dig Camilla som helt fylld av Ande.”

”Nelson Mandela kom fram flera gånger”

Många ansikten som växlar hela tiden, män och kvinnor, en utomjording med stort ljust huvud och svarta ögon. Nelson Mandela kom fram flera gånger.”

”Ansikte som kommer fram i Camillas ansikte ”på snedden”.

”Tydligast såg jag en yngre man, mörkt hår med snedlugg. Ev. asiat. En medelålders kvinna med långt, blont hår. Elegant.

Såg även skymtar av ytterligare ett par ungre män, mörkhåriga, ev. sydamerikaner.

Afrikansk kvinna med kort eller uppsatt hår, hög lugg, lite gråhårig.”

images-4

”Ansikten som skiftade från manligt och kvinnligt. Man med kort krulligt svart hår, arabisk.

Kvinna, mörkhyad också arabiska/egyptiska drag. Något igenkännande?!”

”Suddigt och dimmigt framför ditt ansikte och sen olika ansikten som framträdde och försvann väldigt fort. Svårt att hinna riktigt uppfatta anletsdragen även om jag oftast hann se om det var en man eller kvinna. Jag blev starkt påverkad av energierna i rummet”

”Stora mörka ögon med lysande mindre öppna ögon mitt i. Omväxlande män och kvinnor hela tiden.”.

”Såg ikväll den långa varelsen, avlångt ansikte med stora sneda ögon. Ljus i pannan. Utomjordingar? Känner vibrationer i hela kroppen”.

”Såg redan från början ett avlångt ansikte (inte mänskligt) Det skiftade med ljuset från ena sidan från den andra sidan”.

***

Vill du vara med på en seans/demonstration?

Just denna form av avancerat mediumskap innebär att du själv kan känna, se och uppfatta Andevärlden med dina sinnen. Det är en mycket intressant upplevelse som kan ge en del nya insikter.

Mejla ditt intresse till camilla@elfvinginstitute.org så får du nyhetsbrev med info om nästa tillfälle att vara deltagare en sådan här demonstration/seans.

***

Avslutningsvis

Våra starkaste böner och själsliga resurser går just nu till barn i krigsdrabbade områden
Denna kväll avslutade vi med den djupaste bön och en cirkel av ljus särskilt riktad till alla barn som just nu berörs av krigets terror.

Kärlekens ljus är starkare än mörkret. Du lilla barn ska i din svåraste stund mötas av vårt ljus och vi ska ta dig med till en plats utan sorg, plåga och rädsla.

Vi älskar dig. Vi väntar dig ikväll. Var inte rädd, i sanden finns det spår.