Vi såg aura och transfiguration!

Otroliga intryck! Här följer deltagarnas beskrivning från senaste seansen 4/9 2014.

Deltagare 1:

Jag såg en väldigt stark aura kring Camilla, det lyste enormt mycket, det var ett pulserande ljus. Såg fler ansikten. En äldre kvinna med bred nästa och småkrulligt hår. En yngre kvinna med vackra ögon, långt hår (fick tanke om Maria Magdalena). En kort stund var det en kille med rakat huvud.”

Deltagare 2:
”Stark ljus aura som växlade. Såg ut som om det var en strålkastare bakom. Dimma framför ansiktet. Tät luft”

Deltagare 3:
”Ljusskuggor runt och bakom mediet. Mediet fick ett elektriskt hår. Man kände temperaturförändring. Man kände energiförändring då mediet ”besök/närvaro” tittade på mig. ”

Deltagare 4:

”Gulvit aura på vänster sida skiftade mot grön aura på höger sida. Ansiktena var som statyer i sten och skiftade med varandra.

En man, en äldre kvinna med långt hår, en yngre kvinna som såg ut som en indian. På slutet dök en mörk/mörkhyad ande upp. Den kändes nästan som en schaman eller annan andlig ledare från en svunnen tid och plats. Jag tyckte att jag såg Jesus.

Deltagare 5:
”Vit aura runt huvud eller axlar, gul aura som växlar från sida till sida, ibland växte den cirka 10-15 cm. Grå kontur efter ett ansikte, tydliga ansiktsdrag, ögon, näsa, mun, ansiktsform, sjalett på huvudet.”

Deltagare 6:
I början ingenting. Sedan ljussken. Efter att jag sa att jag inte såg så blev det tryckande känsla och många skuggor, såg ut som ett skäggigt mansansikte. Dimmigt ibland. ”

Deltagare 7:
”Gul ljus aura som ändrade intensitet. Blurrig syn, dimmigt. Ett kort ögonblick ändrades ansiktet till skäggigt ’Kristus ansikte’: ”

Deltagare 7:

Ljus, genomskinlig aura som rörde på sig runt dig. Ibland närmast kroppen och jättestarkt ljus/vit. Auran flöt utåt, uppåt och lite åt sidorna. Kände ryckningar i kroppen vid tillfället när du skulle visa för Åse (deltagare som först inte tyckte sig se något). Ditt ansikte (din vänstra sida) flöt ut nästan som gelé.

Förnimde en vacker gammal dam, fick känslan att hon var från övre medelklass, mer åt rik-hållet. Tyckte det var häftigt hur auran ändrade sig hela tiden.”

Deltagare 8:
”Kände vibrationer, kände energin men såg inte så mycket mer än ett starkt gult ljus kring Camilla och personen framför mig. Men det var intressant ”.

Deltagare 9:

”Såg en ljusskugga med ett mansansikte i luften på vänster sida som smälte samman med Camilla flera gånger. Såg också som en stark ljuselektrod runt Camilla som en lysdekor. Såg att Camillas ansiktsuttryck/mimik förändrades.
Stark energi, blev yr.

Deltagare 10:
”Auran vandrar från sida till sida. Ibland expanderar auran. Ett tag steg en ljusbåge över Camillas huvud. Jag känner närvaron i rummet. Känner tydliga förnimmelser i min kropp. Känner närvaron av något ”grönfärgat” i rummet. ”

Deltagare 11:
”Auran syntes tydligt. Den började som en ljus linje runt Camilla. Sedan växte den på vänster sida och blev mer grön. Auran fanns hela tiden där, ibland var den väldigt ljus ibland lite större men inte lika ljus. Jag kände hur mitt högra öga tårades. Jag såg ett mörkare stråk som drogs över hennes ansikte ner över höger öga. Rummet kändes energifyllt.

Deltagare 12:
”Först såg jag hur auran fluktuerade, blev starkare, svagare för att sedan bli stor. Näsan blev platt och bred. Högra ögat plattades ut. ’Dimma’ framför Camilla, den förändrades och blev starkare, den ändrade färg och ljus”.

 

Vill du vara med nästa gång?

Söndagen den 26 okt kl. 18.30-20.30 är nästa demonstration av trans- och fysiskt mediumskap. En unik sittning med begränsade platser. Mejla camilla@elfvinginstitute.org om du vill vara deltagare!