VIP-seans för Dan Aykroyd m.fl.

images

Hollywoodskådisen Dan Aykroyd är inte bara Mr. Ghostbusters för många av oss. Han har nu designat nya Crystal Head Vodka-flaskan och var därför i Stockholm. Under sin vistelse fick han också en exklusiv VIP-seans med fysiska mediet och min vän Camilla Elfving. Hur spännande? Självklart berättar Camilla om kvällen här:


Camilla, hur kommer det sig att du höll en privat VIP-seans för Dan Aykroyd och andra kändisar?

– Hollywoodskådisen Dan Aykroyd har designat vodkaflaska för Crystal Head Vodka som i sin tur höll i ett spektakulärt VIP-event här i Stockholm. Gästerna var specialinbjudna och Dans fru, snygga skådisen och ex. modellen Donna Dixon var också på plats.

IMG_1495

”Crystal Head” förknippas nämligen med mystika kranier i bergskristall som hittats i sydamerika, bl.a. i tempel från antika indiankulturer. Kristallskallarna återfinns i böcker och filmer och attraherar samlare av magiska, ockulta föremål. Så det var en annorlunda lanseringsfest för den snygga flaskan Crystal Head Vodka.

Jag och ett par andra hade anlitats till att erbjuda VIP-gästerna lite olika upplevelser kring det mystiska temat. Jag tillhandahöll en kort VIP-seans kring att känna och förnimma Andevärlden.

Wow, vad hände?
– Det var ett enormt roligt sammanhang att hålla i en seans. Trots en del avvikelser i hur en sådan här seans bör gå till, så noterade jag att många fick någon form av intryck av det översinnliga. Tyvärr hade en hel del hunnit ta ett par drinkar innan seansen och då begränsas möjligheten av uppfatta Andevärlden på ett korrekt sätt, liksom om man blundar, då är det en annan slags upplevelse man får.

Vad är fysiskt mediumskap?
– Huvudsakligen finns två inriktningar i mediumskapet. Mentalt mediumskap, där ett medium uppfattar Andevärlden genom sina sinnen och perception och förmedlar intrycken till motparten. Den här formen av mediumskap består huvudsakligen av intuition, siar och skådekonst, andliga budskap och beskrivningar av nära och kära som lämnat jordelivet.
Fysiskt mediumskap, där också ett medium används som förmedlare, tar ett steg närmare klienten, blir mer fysiskt påtagligt och ger ett mer direkt intryck. Intentionen är att ge mottagaren en förstaparts-upplevelse av Andevärlden, vilket kan ske i många olika former och uttryck.
Det finns alltså flera olika nischer inom det fysiska mediumskapet som Andevärlden jobbar med. Personligen är jag mest inriktad på att förmedla känslo- och synintryck till människor. Men jag är bara mediet, instrumentet. Det är Andevärlden som ger intrycken – Andevärlden är avsändaren. Jag har inget inflytande över innehållet,kan inte bestämma eller kontrollera vad som ska hända.

Hur kom du in på den här banan?
– min upplevelse är att det var förutbestämt, en livsuppgift, ödesväg eller hur man ska kalla det.

Vad är din förhoppning?
– Min förhoppning är att fler människor får egna, personliga upplevelser av den andliga världen. Att uppfatta, med egna sinnen, att vi har en aura är ju något annat än att bara läsa om det eller se det på en ikon-målning. Ett sådant intryck, av t.ex. en aura, får i sin tur intellektuella konsekvenser. Den minsta slutsatsen man drar är ”att det finns saker som är outforskade som rör vår innersta natur”. Att undersöka sitt egna själsliv och existens på ett djupare sätt kan verkligen ge vidunderliga, makalösa dagar på jorden. Jag anser också att insikten om vår andliga natur är helt nödvändig för människans fortsatta utveckling av intelligens och medvetande men lika viktig för långsiktig överlevnad.

Så otroligt spännande….självklart ordnar Camilla kurser, föreläsningar & seanser för andra än Hollywoodkändisar =) kolla in hennes kalender om ni är nyfikna!

Av Tanja Dyredand

crystal-head-vodka-dan-aykroyd-sweden-368x298

Crystal Head Vodka kan också fyllas med badskum i vacker färg efter att ordinarie innehåll tagit slut.
images-3

Dan Aykroyd är en av hollywood-kändisarna som var med Michael Jacksons video till låten ”Liberian Girl”
images-4