Camilla Elfving och trans- och fysiskt mediumskap

Återföreningar är det vackraste

Att se nära och kära som gått ur tiden, manifesteras under seans, är enormt stort och kärleksfullt. De som också visar sig  konsekvent under mina seanser är det team, i Andevärlden, som jobbar med mig. Åskådare brukar beskriva dessa Andepersoner, som består av både män och kvinnor, ganska enhetligt.

Sedan har vi min huvudguide Edward som kan tala till människor, genom mig.
Men innan det sker vill han helst att människor ska få känna Andevärldens vibrationer och se Aura, Spirit lights/orbs och Andevärldens ansikten.
Detta ger ett omedelbart bevis som gör att man också kan acceptera en konversation med Andevärlden och finna den trovärdig.

Andevärlden håller en snabbare hastighet än det materiella plan vi befinner oss på och jag är en tillfällig länk mellan dessa plan. Ett instrument som gör att Andevärlden kan göra ett genomslag i vår tredimensionella tillvaro.

Motivet från Andevärlden är att ge oss bevis för att vi är något mer än bara fysiska kroppar (materien) och att det finns något mer, något större än bara den fysiska tillvaron. Andevärldens motiv är att ge oss förståelse för att vi är Själar i fysiska kroppar och att vi som Själar överlever den kroppsliga döden.

Vetskap om det här minskar vår fysiska och psykiska stress. Det ger oss ett långsiktigt perspektiv på tillvaron och ofta en insikt om att våra handlingar under jordelivet får konsekvenser, får efterräkningar. Det enda som räknas, nu och sen, är kärlek.
Andevärldens budskap är:

Sprid så mycket kärlek du kan under ditt liv!