Litterär agent för andlig genre sökes

Harmonimässa i Solnahallen nu i helgen!

Sveriges största mässa inom Mind-Body-Spirit nu på lördag och söndag! Jag är utställare och finns på stora scenen kl. 12.30 samt i monter C 18 där jag signerar böcker och har förutsättningslösa samtal med besökare.

Angående böcker så jobbar jag med mitt nya manus som har temat Healing.

Min kommande bok handlar dels om ”faith healing” där personlig utveckling, positivt tänkande och mentala insikter ingår. Sedan handlar den om healing som inte kan vara placebo, mentala förflyttningar eller konstruerade sanningar. Healing som innebär läkning av sjukdomar, botande av fysiska tillstånd, healing som åstadkommer en förändring i fysiologin som är påtaglig och mätbar och som kan utesluta andra orsaker till dess förändring/läkning. Boken undersöker om den typen av drastisk läkning existerar och isåfall, värderar trovärdighet och omständigheter kring sådan healing m.m.

Ny vetenskaplig forskning på healing och healingrelaterat (DMILS) ingår. Spännande intervjuer med spjutspetsforskare men även med proffshealers. Precis som min bok Medium – ditt liv med andevärlden håller den hög standard. Syftet med boken är att läsaren ska få del av komplementär healing, teoretiskt och praktiskt.


Att skriva böcker på ett ambitiöst sätt är en ansträngning som heter duga.

Är du en förläggare eller agent för utländska rättigheter som läser detta?
Välkommen att höra av dig! 😀 😀 😀  Vi saknar en litterär agent, någon som företräder oss.
Vi får inte ut våra böcker utanför Sverige, ingen kan vår marknad.
Jag och min vän Robert Hahn, http://hahnbooks.com, som tillsammans med Marie-Louise Hahn skrivit många bästsäljande böcker inom det andliga, har diskuterat detta återkommande problem.

Vad jag efterfrågar är någon som kan representera oss på Frankfurtmässan och bokmässan i London (inte någon som känner till hur man publicerar en e-bok på Storytel alltså).

I övrigt: prenumerera gärna på min youtube-kanal, fler videos kommer https://www.youtube.com/channel/UCWVxMIIG9DLtyy8-B3yS1ow

Carpe Spiritus!