No Mind-festivalen på Ängsbacka

Skön mix av bohemer, hippies och societet. Hur bra får det bli?

100% andlighet och personlig utveckling, människor i alla åldrar och helt drogfritt. 

Fantastiskt ställe. Alla borde åka hit. Verkligen alla.

 

 

Det kramas ju en del på Ängsbacka men kanske trodde jag inte att jag skulle hamna i en såndär Ängsbackiansk långkram med just Ari Behn, Prinsessan Märta Louise av Norges man. Men jo, självklart. Ari Behn var där och filmade med ett norskt TV-team, han och hans coola, snygga fru är ju verkligen inne i detta community. Den norska prinsessan driver kursverksamhet inom det andliga och skriver böcker om Änglar. Wow

Sett till den rena effekten så var mina två workshops expeptionellt lyckade.  Fler än vanligt hade fullt medvetna out-of-body experience/higher consciousness (vilket förvisso bör härledas till deras egen utgångspunkt, men ändå).

 

Själsresa workshop på NoMind 2012

 

 

Mitt ”enkelrum”. Notera att jag blev rackarns flott behandlad, att få en egen husvagn på NoMind är få förunnat.

 

Tack kära No Mind och programansvariga Mette Camp Sörensen.

Under den sk. Love tunneln på invigningen fick jag   en mäktig upplevelse av förstärkt närvaro.

I love you. Vi ses igen nästa år.

Tack Monroeinstitutet för er framstående ljudteknologi som jag fått som sponsring. Vi lyssnade på cd:n Inner Journey från Monroe Products – kanske den bästa cd:n för avancerad meditation som  gjorts någonsin. Alla älskar den. Jämt. Överallt.

/Camilla

Comments

  1. Oh vad härligt det låter. Synd att eventet krockade med Almedalen annars hade jag genast varit med 🙂