The Wiltshire Expedition part 2

The Nun Cell, om du vill ha oväntat besök

Glastonbury är som en spökstad. Här är året stannat på 1992 och allt kretsar kring New age. Längs huvudgatan trängs affärer som heter saker som Wicca, Pagan eller Magi. I skyltfönstren syns tarotlekar, drömfångare och pentagram och man får känslan av att vara på ett museum.

Som lök på laxen tar vi in på Glastonburys mest hemsökta hotell, The George and Pilgrims Hotel från 1400-talet. Då vi anländer sent på eftermiddagen finns det bara två rum kvar och vår kompis Christian får ta in på ett ställe bredvid.

De rum som hotellet har kvar är The Nun Cell som Anna, den mest styvnackade, får ta. Till mig har de ett rum som ”ligger lite avsides”. Eh. Jaha. Det visar sig att rummet ligger högst upp, längst bort efter en lååång korridor.

I efterhand undrar jag om dessa två rum alltid står lediga. Det rum som låg längst bort i den ensliga korridoren kan jag iallfall rekommendera till den som vill ha ”the whole package”.

 

 

 

 

 

 

Den lokala tidningen menar sig ha fångat detta spöke på George and Pilgrims hotellpub.

Luften fylld av ljuspartiklar vid Stonehenge

Desillusionerade med en oäkta Crop Circle bakom oss blir Stonehenge det som lyser upp. Ordagrant. När vi blir sittande på en bänk som ligger en bit ifrån stenformationerna så upptäcker vi att hela luften framför oss är täckt av ljuspartiklar. Vi ser det alla tre samtidigt, fysiskt och mycket tydligt. Ljusbollarna rör sig snabbt, cirkulerar i luften som eldflugor i tusental. Upplevelsen påverkar oss på många nivåer och jag tar en bild med min iphone. Ljusbollarna var inte små som fotoner utan uppskattningsvis 5 mm i diameter.

 

Camilla mediterar vid Stonehenge

Här slutar Expeditionen för mig och Anna som istället drar till London och provar tryffelrisotton på Jamies Italian. Galet gott, se bild. Christian däremot har inte fått nog av Sacred places utan fortsätter på egen hand, med flygturer över Wiltshire-området och deltagande på The Circle of Knowledge Conference. I nästa blogginlägg Wiltshire Expeditionen del 3 kommer du därför att få veta ALLT relevant som sades på konferensen om fenomenet Crop Circles.


 

 

Jamie Olivers krog Jamies Italian i London är ett säkert kort

 

 

 Thousands of light orbs at Stonehenge

At Stonehenge we got surpriced by all the orbs that circulated in front of us. All three of us saw it as a physical, solid sighting. Quite impressive. In next blog entry, Wiltshire Expedition part 3, you will have the latest information from The Circle of Knowledge Conference 2012.

This is actually the picture of the light-balls. If you download it and zoom it you will se the orbs in pixels and low resolution, but perhaps you´ll find it interesting.

 

Comments

 1. Var finns ”orberna” i det sista fotot? Skulle du möjligtvis kunna ringa in dem?

  • Camilla says

   De är överallt.
   Den här observationen gjorde vi gemensamt och objektivt, alla såg samma sak. Det betyder inte att kameran återger vad vi såg. Bilden återger verkligheten i pixlar.

   • Ok. Jag blev lite fundersam, eftersom jag inte ser några orber i bilden.

    Förvisso är ett öga och en kamera inte helt jämförbara, men de bygger ändå på samma ”ljusregistreringsprincip”. Dvs om du kan se något med ögat borde det kunna fångas på ett kort också. Dock verkar kortet vara taget med en risig mobilkamera(right?) med ett högt iso-värde, så det är väl inte så konstigt om det gått en del detaljer förlorade.